BILLETTER We Will Rock You musical London

Pakkene vi tilbyr til We Will Rock You musical 2. juni til 26. august i London Coliseum.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til musical med bra sitteplasser i parkett eller første balkong
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Mandag-torsdag fra  3500,- pr person
Fredag-søndag fra 3650,- pr person

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL We Will Rock You musical London

I hjertet av den pulserende byen London, på en av de mest ikoniske teatrene, gjør den spektakulære musikalen «We Will Rock You» seg klar til å ta publikum med på en uforglemmelig reise gjennom Queen’s musikalske arv. Med et imponerende ensemble, en fortryllende historie og selvfølgelig Queen’s tidløse hits, er denne musikalen en hyllest til et av verdens mest ikoniske rockeband.

«We Will Rock You» er en unik blanding av musikk og fantasi, som tar oss med til en futuristisk verden hvor individuellitet og musikalitet er undertrykt. Men når en gruppe rebelliske unge mennesker oppdager en gammel jukebox som fortsatt er fylt med Queen’s sanger, blir deres liv forvandlet. Gjennom Queen’s kraftfulle musikk og budskapet om frihet og individualitet, blir de inspirert til å kjempe mot undertrykkelsen og gjenopplive rockens sjel.

Med ekstraordinære scenografier, imponerende koreografi og spektakulære lysshow, vil «We Will Rock You» ta publikum med på en rørende og energisk reise. Fra de episke rockeanthemene som «Bohemian Rhapsody» og «We Will Rock You» til de følelsesladde balladene som «Somebody to Love» og «Who Wants to Live Forever,» er dette en musikal som vil fenge både Queen-fans og musikkelskere generelt.

Den kommende musikalen «We Will Rock You» i London er en feiring av Queen’s arv og en påminnelse om kraften i musikk og individualitet. Med en utrolig talentfull cast og en historie som vil røre hjertene til publikum, er dette en musikalopplevelse man ikke vil gå glipp av. Så gjør deg klar til å synge med, danse og bli revet med når «We Will Rock You» inntar scenen og skaper magi i Londons teaterverden.