Somerset House: Et historisk landemerker i London

Somerset House, et blendende neoklassisk palass, er en perle som ligger vakkert langs Themsen i hjertet av London. Bygget på begynnelsen av 1700-tallet. Palasset huser The Courtauld Gallery, et prestisjetungt kunstgalleri med en imponerende samling av europeisk kunst, inkludert malerier av mestere som Van Gogh, Monet og Botticelli. Somerset House er også vert for en rekke midlertidige utstillinger, konserter, motevisninger og arrangementer som spenner fra filmfestivaler til skøytebaner om vinteren.

En av de mest karakteristiske egenskapene ved Somerset House er dens spektakulære Edmond J. Safra-fontene, som står sentralt i det indre gårdsplassen. Om sommeren forvandles gården til et pulserende rom for utendørsarrangementer og filmvisninger, mens vinteren bringer liv til den berømte skøytebanen, som gir en magisk atmosfære under julehøytiden.

Med sin majestetiske arkitektur og omfattende kulturelle tilbud gir Somerset House en sjanse til å oppleve Londons rike kulturarv på en moderne måte. Enten du er interessert i kunst, mote eller arkitektur, har Somerset House noe å tilby for enhver smak, og det forblir et populært reisemål som hyller byens mangfoldige kreative arv

Adresse: Strand, London WC2R 1LA