BILLETTER Sister Sledge konsert London

Pakkene vi tilbyr til Sister Sledge  konsert 8. juni i Royal Albert Hall London.

  • 2 døgn på President eller likn. hotell i delt twin/dobbeltrom
  • Engelsk frokost
  • Billetter Sister Sledge. They will be joined by Dimitri From Paris and The Real Thing
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Fra på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Sister Sledge konsert

Det legendariske søstrene-duoen Sister Sledge er klare for å skape en uforglemmelig musikalsk fest under en kommende konsert i London. Denne etterlengtede begivenheten vil finne sted på en av Londons mest ikoniske arenaer, og fansen er i ekstase over å få oppleve deres blendende vokalharmonier og klassiske hits.

Fans fra hele verden strømmer til den britiske hovedstaden for å være en del av denne unike musikkopplevelsen. Sister Sledge er kjent for sin unike kombinasjon av soul, funk og disco, og deres ikoniske låter som «We Are Family», «Lost in Music» og «He’s the Greatest Dancer» har satt dansegulv i brann i flere tiår.

London er kjent for å være en by som elsker musikk og fest, og denne konserten vil være en hyllest til byens levende musikalske scene. Sister Sledge vil skape en atmosfære av ren glede og feststemning, og publikum kan forvente seg en kveld fylt med dans, sang og uforglemmelige øyeblikk.

Det er bare å telle ned dagene til denne minneverdige begivenheten, der Sister Sledge vil bringe sitt musikalske arv til liv og skape en fest for alle tilstedeværende. Fansen kan forvente seg en aften fylt med soulfulle melodier, medrivende rytmer og enestående vokalprestasjoner. Denne konserten vil være en feiring av søstrene Sledges musikalske talent og deres evne til å samle mennesker gjennom musikkens kraft.