BILLETTER Roger Waters konsert London

Pakkene vi tilbyr til Roger Waters This Is not a Drill konsert 6. og 7. juni 2023 i The O2 London.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Roger waters konserter London

Roger Waters, den legendariske musikeren og medgrunnleggeren av Pink Floyd, gjør seg klar til å presentere sin spektakulære konsert «This Is Not a Drill» i London. Dette etterlengtede arrangementet vil finne sted i en av byens mest ikoniske arenaer og vil gi publikum en opplevelse utenom det vanlige.

«This Is Not a Drill» er et enestående sceneshow som kombinerer musikk, teater og visuelle effekter for å formidle en dyp og tankevekkende historie. Waters tar publikum med på en reise gjennom både Pink Floyd-klassikere og hans solomateriale, og skaper et atmosfærisk og gripende univers på scenen.

Konserten i London vil være et høydepunkt for fansen, hvor de vil få oppleve en visuell og auditiv fest av musikalitet og kreativitet. Waters’ ikoniske stemme og evne til å skape en følelsesladet atmosfære vil garantert berøre publikum på en dyp og personlig måte.

Billettene til denne konserten er ettertraktet, og det er ingen tvil om at Waters’ tilhengere vil strømme til London for å få med seg denne enestående opplevelsen. «This Is Not a Drill» er mer enn bare en konsert, det er en kunstnerisk uttrykksform som utfordrer publikum til å tenke og føle.

For alle musikkelskere som ønsker å bli transportert til et magisk univers av lyd og visuell opplevelse, er konserten med Roger Waters «This Is Not a Drill» i London et arrangement man ikke vil gå glipp av. Grip sjansen til å oppleve en legende på scenen og bli overveldet av en uforglemmelig konsertopplevelse.