Madonna

BILLETTER Madonna konsert London

Pakkene vi tilbyr til Madonna 14. og 15. oktober 2023 i The O2 London

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris fra £725 pr person

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Madonna konsert

Snart vil popdronningen Madonna gjøre sitt store comeback på scenen i London. Denne etterlengtede konserten vil finne sted på en av byens mest ikoniske arenaer, og fansen er i ekstase over å se henne live igjen. Madonna, kjent for sitt banebrytende musikalske talent og grensesprengende sceneshow, har en dedikert fanbase som har ventet tålmodig på dette øyeblikket.

Fans fra hele verden valfarter til den britiske hovedstaden for å få muligheten til å være en del av denne unike konsertopplevelsen. Madonna er kjent for sitt utrolige talent til å skape hits som «Like a Prayer», «Vogue» og «Material Girl». Publikum kan forvente seg et show fylt med dans, energi og Madonna’s ikoniske stil.

London er kjent for å være en by som omfavner mangfold og kreativitet, og denne konserten er intet unntak. Madonna er en kunstner som alltid har utfordret normene og inspirert generasjoner av musikkelskere. Denne kvelden vil være en feiring av hennes enorme innflytelse og karriere.

Det er bare å telle ned dagene til denne spektakulære begivenheten, der Madonna vil vise hvorfor hun fortsatt er en av popmusikkens største ikoner. Fansen kan forvente seg en uforglemmelig kveld fylt med fantastisk musikk, enestående dansetrinn og Madonna’s magnetiske scenetilstedeværelse. Denne konserten vil være et bevis på at hennes musikalske arv vil vare evig.

Rocky-horrorSuzi