London Zoo dyrehage

London Zoo, også kjent som ZSL London Zoo, er en av verdens eldste dyreparker og en ikonisk attraksjon i hjertet av London. Etablert i 1828, har dyrehagen en lang historie med å fremme dyrevern og bevissthet om truede arter.

Dyrehagen ligger i Regent’s Park og dekker et område på rundt 36 dekar. Den huser over 650 dyrearter, inkludert sjeldne og truede dyr fra hele verden. London Zoo er forpliktet til bevaring av dyrelivet og deltar i mange internasjonale avlsprogrammer for å hjelpe truede arter å overleve.

En av de mest kjente attraksjonene i dyrehagen er Land of the Lions, som gir besøkende en autentisk opplevelse av en indisk landsby og gir innsikt i den kritisk truede asiatiske løvens liv. Andre populære områder inkluderer Penguin Beach, Tiger Territory, Gorilla Kingdom, og Rainforest Life, hvor besøkende kan oppleve en ekte regnskog i hjertet av London.

Dyrehagen har også et bredt utvalg av utdannelsesprogrammer, arrangementer og interaktive opplevelser som gir både voksne og barn muligheten til å lære om dyrelivets mangfold og betydningen av bevaring. Fra dyrefôringssesjoner til nattlige arrangementer som «Zoo Nights,» er det alltid noe spennende som skjer på London Zoo.
Dyrehagen spiller en viktig rolle i å fremme bevaring og dyrevern og er en uforglemmelig opplevelse for alle som besøker.

En reise til London Zoo gir besøkende muligheten til å oppleve dyrelivet fra hele verden