Morsomme restauranter i London

  1. Dans le Noir? – Dette spisestedet tilbyr en unik opplevelse hvor gjestene spiser i totalt mørke. Dette gir en mulighet til å utforske smakssansen uten å se maten.
  2. The Cereal Killer Cafe – Perfekt for nostalgiske sjeler, dette stedet serverer en rekke frokostblandinger fra forskjellige tiår. Du kan tilpasse din egen skål med favorittblandingen din.
  3. Bunga Bunga – En morsom italiensk restaurant og cocktailbar som tar deg med på en reise til Italia gjennom underholdning, musikk og deilige retter.
  4. Inamo – Dette asiatiske spisestedet lar gjestene bestille mat fra en interaktiv meny som vises på bordet. Du kan til og med endre bordets design og spille spill mens du venter på maten.
  5. Ballie Ballerson – En restaurant og cocktailbar som også har en gigantisk ballbasseng der gjestene kan hoppe inn i og leke mens de nyter drinker og mat.
  6. The Rainforest Cafe – En tropisk restaurant hvor gjestene kan spise under palmer og omgitt av jungel- og dyrelyder, inkludert regnskogstormer.
  7. Sketch – En eksentrisk restaurant og kunstgalleri som byr på en unik atmosfære med kunst og design.
  8. Archipelago – En restaurant som serverer uvanlige og eksotiske retter som krokodille, insekter og andre spennende ingredienser i en eventyratmosfære.
  9. Circus – En restaurant som kombinerer deilige panasiatiske retter med live underholdning fra akrobater og artister som opptrer mellom bordene.
  10. Bob Bob Ricard – En glamorøs restaurant med en «Press for Champagne»-knapp på hvert bord, slik at gjestene kan nyte champagne med et enkelt tryk

Husk å reservere bord på forhånd, da de populære restaurantene ofte blir fullbooket raskt