BILLETTER Lang Lang konsert London

Pakkene vi tilbyr til Lang Lang 21. og 23. november 2023 i Royal Albert Hall

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett Lang Lang
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

Superstjernen og klassisk pianist, Lang Lang, vender tilbake til Royal Albert Hall for to konserter som setter søkelyset på komponisten Camille Saint-Saëns’ verk.
Lang Lang vil bli akkompagnert av Royal Philharmonic Orchestra og medpianist Gina Alice, De vil fremføre to udødelige Saint-Saëns-verk: Piano Concerto No.2 og The Carnival of the Animals, samt stykker av Wagner og Ravel.

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Lang Lang konsert

Lang Lang er en anerkjent kinesisk pianist født 14. juni 1982 i Shenyang, Kina. Han har raskt etablert seg som en av de mest berømte og innflytelsesrike pianistene i verden. Med en blendende teknikk og en lidenskapelig tolkning av musikk har han trollbundet publikum over hele kloden. Lang Lang har opptrådt med ledende orkestre og dirigenter, og hans repertoar spenner fra klassiske mesterverk til moderne komposisjoner. Han har også samarbeidet med en rekke andre musikere og artister.

Lang Langs karriere har inkludert en rekke kritikerroste albumutgivelser og opptredener ved de mest prestisjefylte konsertsalene og festivalene. Han har ikke bare bidratt til å popularisere klassisk musikk, men også inspirert unge talenter og deltatt i veldedighetsarbeid. Hans lidenskap for musikk og engasjement for musikkutdanning har gjort ham til en kulturell ambassadør og en bemerkelsesverdig skikkelse innen musikkverdenen.