BILLETTER KISS konsert London

Pakkene vi tilbyr til KISS 5. juli 2023 i The O2 London.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL KISS konsert London

KISS, det legendariske amerikanske rockebandet, er i ferd med å gjøre seg klare til en episk konsertopplevelse i hjertet av London. Bandets utrettelige energi og ikoniske sceneshow har gjort dem til en av de mest elskede og innflytelsesrike gruppene i rockens historie. Denne konserten, som finner sted i en av Londons mest ikoniske arenaer, er uten tvil et av høydepunktene i årets musikkscene.

Fans fra hele verden strømmer til den britiske hovedstaden for å være en del av denne historiske begivenheten. KISS er kjent for sine spektakulære liveopptredener, deres elleville kostymer og ansiktsmaling, og selvfølgelig deres kraftige rockesound. Det er ingen tvil om at publikum kan forvente seg et show fylt med hitlåter som «Rock and Roll All Nite», «Detroit Rock City» og «I Was Made for Lovin’ You».

London er kjent for å være en by som omfavner musikk og kultur, og denne konserten er intet unntak. Fansen vil bli tatt med på en musikalsk reise fylt med høy intensitet, adrenalin og ren rock’n’roll-magi. KISS har bygget sitt imperium på å levere uforglemmelige konserter, og denne kvelden vil være intet mindre enn spektakulær.

Det er bare å telle ned dagene til denne unike begivenheten, der KISS vil etterlate seg et uutslettelig avtrykk i London’s musikkhistorie. Fansen kan forvente seg en uforglemmelig aften fylt med energi, lidenskap og ren rockegalskap når KISS inntar scenen og rocker publikum til siste tone.

Dream Theater