BILLETTER John Fogerty  konsert London

Pakkene vi tilbyr til John Fogerty konsert 29. mai 2023 i The O2 London.
Celebrates his songs Creedence Clearwater Revival.

  • 2 døgn på President eller likn. hotell i delt twin/dobbeltrom
  • Engelsk frokost
  • Billetter John Fogerty konsert
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Fra 4300,- pr person

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL John Fogerty konsert

London er i ferd med å bli grepet av forventning når den legendariske John Fogerty gjør seg klar til å innta scenen for en uforglemmelig konsertopplevelse. Med sin karakteristiske stemme, dynamiske gitarspill og en lang karriere som en av rockens største ikoner, er Fogerty en av de mest respekterte musikerne i bransjen.

Konserten vil finne sted på en av byens mest anerkjente arenaer, og fansen kan forvente seg en kveld fylt med klassiske rockehits og en energi som får publikum til å danse og synge med. John Fogerty vil fremføre en rekke legendariske sanger fra sin tid med Creedence Clearwater Revival, samt solomateriale som har definert hans karriere.

Fogerty er kjent for sin utrolige scenetilstedeværelse og evne til å levere gripende og kraftfulle liveopptredener. Hans lidenskap for musikken skinner gjennom i hver eneste note, og publikum blir trukket inn i hans musikalske univers fra første øyeblikk.

Med en stemme som bærer historie og et repertoar av tidløse sanger, har John Fogerty etablert seg som en av rockens største låtskrivere og artister. Hans musikk har inspirert generasjoner, og den kommende konserten i London vil være en hyllest til hans ikoniske bidrag til rockens verden.

Så gjør deg klar til å bli bergtatt av John Fogertys rå energi, unike stemme og uforglemmelige musikalske øyeblikk når han inntar scenen i London. Denne konserten vil være en feiring av rockens historie og en påminnelse om hvorfor John Fogerty fortsatt er en av de største innen sjangeren.