Londontown er et lite reisebyrå som jobber hardt for å tilrettelegge for en eventyrlig tur til Englands hovedstad, London. Nettopp derfor har byrået flere ansatte på laget som enten bor eller har bodd i byen. Dermed ligger alt til rette for å gi deg og ditt reisefølge de aller beste rådene og anbefalingene for deres neste London-tur.

Siden 2000 har vi i Londontown solgt reiser til London og England. Vi har lang erfaring med turer til en av verdens mest historiske hovedsteder, og vi vet nøyaktig hva som skal til for å skreddersy unike reiser og opplevelser til alle slags grupper og reisende.

Trenger du hjelp fra oss under reisen, kan du enkelt finne vårt hovedkontor midt i London sentrum, i Westminster – eller du kan ta kontakt over mail eller telefon.

Hva tilbyr Londontown?
På mange måter tilbyr Londontown like mye som London selv. Vi har nemlig testet ut utallige hoteller, da helt spesifikt hvilke som lever opp til den standarden våre reisende ønsker og fortjener. Vi har også stålkontroll på den yrende kulturen, samt utelivet i London, og vi vet akkurat hva som skjer hvor og når.

Londontown kan tilby billetter til alle tenkelige aktiviteter, severdigheter, fotballkamper, musikaler, konserter og museer. Bestiller du din neste London-tur hos oss, vil du også være sikret topp service og gode vilkår. Vi har kun skandinaviske ansatte, samt døgnåpen telefonservice, så hvis du skulle trenge oss, er vi der for deg på et blunk.

Gode grunner til å velge Londontown
Det finnes flere gode grunner til å booke din neste reise gjennom Londontown. Først og fremst har vi sentrale kontorer i både Norge og London, med døgnvakt tilgjengelig for alle som reiser med oss. Vi kan dermed ta oss av utfordringer eller problemer med det samme de oppstår.

Siden vi kun har skandinaviske ansatte, snakker også alle norsk, svensk eller dansk. Det fører til god kommunikasjon og ingen oversettelsesproblematikk. Med godt over 30 års erfaring med reiser til London og resten av England, vil du finne folk med ekstremt god kompetanse på alt byen har å tilby. Uansett hva slags tur du er på jakt etter, vil vi kunne tilrettelegge.

Hos oss finner du også en helt egen person som jobber med å forhandle frem de beste avtalene med gode hoteller, fotballklubber og konsertarrangører. Dette fører til at vi ofte kan skaffe billetter til store grupper, selv når noe virker utsolgt.

Når vi booker hotellrom, gjør vi det direkte gjennom hotellene, ikke de store turoperatørene. Dermed får du den beste prisen hos oss, og selvsagt alltid frokost inkludert! Vi har faktisk sjekket, og det viser seg at du kan spare opptil 40 prosent på hotell når det bestilles gjennom Londontown.

La Londontown ta seg av din neste storbyferie til London!
London har alt man trenger i en storby. Her finner du kultur, historie, musikk, underholdning og sport – samt utrolig behagelige og luksuriøse hoteller, med nydelig mat og drikke. Vi i Londontown elsker byen og tror at under de rette omstendigheter vil du ende opp med å gjøre det samme.

Londontown er medlem av Reisegarantifondet i Norge, og Kammerkollegiet i Sverige, for din sikkerhet. Vi tilbyr trygge reiser, med minner for livet. Ta kontakt med oss for mer informasjon – så sikrer vi din neste ferie eller helgetur til London!

Vi har kontor både i Norge og i London. Ved Londonkontoret har vi døgnvakt 24/7 for deg som kunde. I Norge er jeg er disponibel på telefon det meste av døgnet for dere. Dukker det opp problemer under din reise, vet du at vi alltid er der. Kontoret i London er bemannet med skandinavisktalende personer, som er bosatt i byen. Du er hjertlig velkommen til å besøke vårt Londonkontor når du er i byen!

  • “Tusen takk for en profesjonell og konge service. Jeg må bare si at dere er virkelig best på denne jobben. Jeg har vært bort i så mange useriøse og lurere i denne bransjen at jeg ble virkelig overasket positivt over servicen deres. Tusen takk for alt igjen, stå på, dere er det beste selskapet for fotballturer.” Saman Eskandari
  • Ved Londonkontoret har vi en egen person, Lars Smith, som kun jobber med å forhandle fram gode avtaler med hoteller, fotballklubber, konsertarrangører osv. Det var igjennom Lars sin gode kontakt ved Royal Albert Hall, vi klarte å skaffe over 100 billetter til Åge Aleksandersens og Sambandet sin konsert her i 2016, som “offisielt” var utsolgt.
  • Vi kjøper hotellrom direkte fra hotellene, og ikke som de store turoperatørene, via hotels.com. Dette betyr at vi får de beste prisene for deg som kunde. Alle våre hotellpriser er også inkludert frokost, noe som ikke er inkludert hos de store turoperatørene.
  • Jeg har selv testet ut de alle av de hotellene vi tilbyr i London, og kan derfor garantere at de holder en akseptabel standard.
  • Vi er agent for all lagene i Premier League, FC Barcelona og Paris SG, Hertha Berlin og Borussia Dortmundog får derfor alle billetter direkte fra klubbene uten fordyrende mellomledd. Dette sikrer deg også mot å få falske billetter, noe som er et stort problem både i England, Barcelona og Paris.
  • Vi har også representanter bosatt i Barcelona, for deg som reiser på fotballtur til FC Barcelona.
  • Vi har mer en 30 års erfaring med reiser til London og England, og 11 års erfaring i Barcelona og Paris.
  • Vi er medlem av Reisegarantifondet, for din sikkerhet.
  • Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet. Gjør akkurat det du har lyst til – så ordner vi alt det praktiske! Noter deg vårt vakttelefonnummer.