BILLETTER Halestorm With Black Veil Brides konsert London

Pakkene vi tilbyr til Halestorm With Black Veil Brides konsert 9. desember 2023 i OVO Arena Wembley London

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett Halestorm
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Halestorm With Black Veil Brides konsert

Den kommende konserten med Halestorm og Black Veil Brides på OVO Arenal Wembley i London lover å være en uforglemmelig opplevelse for rockefans. To av de mest ikoniske og energiske bandene i bransjen vil dele scenen, og publikum kan forvente en natt fylt med kraftig musikk og rå energi.

Halestorm, ledet av den karismatiske vokalisten Lzzy Hale, har et imponerende katalog av hits som «I Miss the Misery» og «Love Bites (So Do I).» Deres kraftfulle liveopptredener og lidenskapelige tilnærming til musikk lover å levere en minneverdig konsertopplevelse.

Black Veil Brides, kjent for sin unike visuelle stil og kraftfulle lyd, vil også sørge for å fyre opp publikum med sanger som «Knives and Pens» og «In the End.»

Konserten på OVO Arenal Wembley vil være en hyllest til rockens kraft og lidenskap, og fans bør forberede seg på å synge med og rocke ut til to av bransjens beste band. Dette er en kveld som ikke må gå glipp av for alle som elsker rockemusikk. Så merk datoen i kalenderen og gjør deg klar for en uforglemmelig kveld med Halestorm og Black Veil Brides!