BILLETTER Grace Jones konsert london

Pakkene vi tilbyr til Grace Jones konsert 8. juni 2023  på Hampton Court Festival.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Grace Jones konsert London

Grace Jones, den ikoniske artisten kjent for sin unike stil og blendende scenetilstedeværelse, gjør seg klar til å innta scenen i London. Denne etterlengtede konserten finner sted i en av byens mest prestisjefylte arenaer og lover å bli en uforglemmelig opplevelse for alle musikkelskere.

Med sitt særegne utseende og en imponerende musikalsk karriere, har Grace Jones forbløffet publikum i flere tiår. Hennes unike blanding av funk, new wave og reggae har satt henne i en klasse for seg selv, og fans fra hele verden ser frem til å høre hennes fantastiske stemme live.

London-konserten vil være en feiring av Grace Jones’ imponerende katalog av hits. Publikum kan forvente å bli tatt med på en musikalsk reise gjennom hennes mest kjente sanger, inkludert klassikere som «Slave to the Rhythm», «Pull Up to the Bumper» og «La Vie en Rose». Med sitt energiske sceneshow og dristige kostymer vil Grace Jones uten tvil levere en uforglemmelig opptreden.

Billetter til denne ettertraktede konserten forsvinner raskt, og fans oppfordres til å sikre seg plasser i tide. Dette er en unik mulighet til å oppleve en levende legende på scenen, og det er ingen tvil om at Grace Jones vil levere et spektakulært show som vil bli snakket om i lang tid etter at lysene er slukket.

For alle som elsker musikk og ønsker å være en del av en uforglemmelig kveld, er konserten med Grace Jones i London et must. Bli med på feiringen av denne ikoniske artisten og la deg bli fortryllet av hennes magnetiske tilstedeværelse og fantastiske musikalitet.