Fly fra Norge til London 

Det er flere flyplasser i Norge som tilbyr direkteflygninger til London. De største flyplassene er Oslo Gardermoen, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Trondheim Værnes.

Oslo Gardermoen
Oslo Gardermoen er den største flyplassen i Norge, og den ligger bare 45 kilometer fra Oslo sentrum. Det er mange flyselskaper som flyr direkte fra Oslo Gardermoen til London, inkludert Norwegian, SAS, British Airways og KLM.

Bergen Flesland
Bergen Flesland er den nest største flyplassen i Norge, og den ligger bare 5 kilometer fra Bergen sentrum. Det er flere flyselskaper som flyr direkte fra Bergen Flesland til London, inkludert Norwegian, SAS og British Airways.

Stavanger Sola
Stavanger Sola er den tredje største flyplassen i Norge, og den ligger bare 10 kilometer fra Stavanger sentrum. Det er flere flyselskaper som flyr direkte fra Stavanger Sola til London, inkludert Norwegian, SAS og KLM.

Trondheim Værnes
Trondheim Værnes er den fjerde største flyplassen i Norge, og den ligger bare 30 kilometer fra Trondheim sentrum. Det er flere flyselskaper som flyr direkte fra Trondheim Værnes til London, inkludert Norwegian og SAS.

Flyselskaper
Det er mange flyselskaper som flyr direkte fra Norge til London. De største flyselskapene er Norwegian, SAS, British Airways og KLM.

  • Norwegian er et norsk flyselskap som tilbyr rimelige direkteflygninger til London fra Oslo Gardermoen, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Trondheim Værnes.
  • SAS er et skandinavisk flyselskap som tilbyr direkteflygninger til London fra alle de fire største flyplassene i Norge.
  • British Airways er et britisk flyselskap som tilbyr direkteflygninger til London fra Oslo Gardermoen, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Trondheim Værnes.
  • KLM er et nederlandsk flyselskap som tilbyr direkteflygninger til London fra Oslo Gardermoen og Bergen Flesland.

Mellomlanding
Det er også mulig å fly med mellomlanding til London fra Norge. Dette kan være et alternativ hvis du ønsker å fly med et bestemt flyselskap eller hvis du finner en billigere billett med mellomlanding.

Tidsrom
Flytiden fra Norge til London varierer avhengig av flyplassen du flyr fra og flyselskapet du flyr med. Den korteste flytiden er fra Oslo Gardermoen til London Heathrow, som er omtrent 2 timer og 30 minutter. Den lengste flytiden er fra Trondheim Værnes til London Stansted, som er omtrent 4 timer og 30 minutter.

Pris

Prisen på flybilletter til London varierer avhengig av flyselskapet, flyplassen du flyr fra, datoen du reiser og om du ønsker en direkteflygning eller en flytur med mellomlanding. Generelt sett er det rimeligere å fly med mellomlanding.

Tips for å finne den beste flybilletten
Det er noen ting du kan gjøre for å finne den beste flybilletten til London:

  • Sammenlign priser fra forskjellige flyselskaper.
  • Bli medlem av et lojalitetsprogram hos et flyselskap.
  • Bli varslet når prisene på flybilletter endres.
  • Reis utenom høysesongen.

Det er mange flymuligheter fra Norge til London. Du kan velge mellom direkteflygninger eller flyreiser med mellomlanding. Prisen på flybilletter varierer avhengig av flyselskapet, flyplassen du flyr fra, datoen du reiser og om du ønsker en direkteflygning eller en flytur med mellomlanding.