BILLETTER ELTON JOHN KONSERT London

Pakkene vi tillbyr till Elton John konserter 30. mai 2023 i O2 Arena i London.

  • 2 døgn på President eller tilsvarende hotell i delt twin/dobbeltrom
  • Frokost
  • VIP Tickets i Block 102 til Elton John konsert
  • Billetter leveres i app
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris fra £975 pr person

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL PÅ ELTON JOHN KONSERT London

London gjør seg klar til å feire en musikklegende når den ikoniske Elton John gjør seg klar til å innta scenen for en magisk konsertopplevelse. Med sin utrolige stemme, virtuose pianospill og en utrolig karriere som spenner over flere tiår, er Elton John en av de mest respekterte og elskede artistene i musikkverdenen.

Konserten vil finne sted på en av byens mest prestisjetunge arenaer, og fansen kan forvente seg en kveld fylt med enestående musikalske øyeblikk. Elton John vil fremføre et utvalg av hans største hits, fra klassikere som «Rocket Man» og «Your Song» til mer opprørske sanger som «Saturday Night’s Alright (For Fighting)» og «I’m Still Standing».

Elton Johns scenetilstedeværelse er legendarisk, og hans konserter er kjent for å være en visuell og lydmessig fest. Med spektakulære kostymer, imponerende lyssetting og et utrolig backingband, vil han skape en uforglemmelig opplevelse for publikum.

Elton Johns musikk har tatt publikum med storm i flere tiår, og hans innflytelse på popmusikken kan ikke undervurderes. Han er en mester i å skape tidløs musikk som berører sjelene til lyttere i alle aldre. Den kommende konserten med Elton John i London er en etterlengtet begivenhet for fansen, og de kan forvente seg en kveld fylt med nostalgi, lidenskap og en påminnelse om den utrolige kraften i musikken.

Så gjør deg klar til å synge med, danse og bli beveget av Elton Johns utrolige talent og hans katalog av uforglemmelige sanger når han inntar scenen i London. Denne konserten vil være et høydepunkt for musikkelskere over hele verden, og en feiring av en sann musikklegende.