BILLETTER Ed Sheeran  konserter London

Pakkene vi tilbyr til Ed Sheeran konserter 18. og 19. november 2023 i Royal Albert Hall London.

  • 2 døgn på President eller likn. hotell i delt twin/dobbeltrom
  • Billetter Ed Sheeran.
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

Ed Sheeran vil opptre med to spesielle, unike konserter i Royal Albert Hall i november.
Han vil fremføre sitt kommende album ‘Autumn Variations’ i sin helhet begge kveldene, og Ed vil også ha med seg et liveband og en strykeseksjon.

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Ed Sheeran konsert

 

London er sentrum for en av de mest etterlengtede musikkopplevelsene i 2023. Den verdensberømte artisten Ed Sheeran vil entre scenen i den majestetiske Royal Albert Hall i hjertet av London i november.

Royal Albert Hall, med sin blendende arkitektur og akustiske prakt, er en perfekt setting for Sheerans enestående talent. Fansen kan forvente seg en natt fylt med hans kommende album ‘Autumn Variations’ i sin helhet  Med hans evne til å skape øyeblikk av ren magi med enkle melodier og gripende tekster, er denne konserten sikret å berøre sjelene til alle som er til stede.

Billettene til denne eksklusive konserten er i stor etterspørsel, og fansen fra alle hjørner av verden vil reise til London for å være en del av denne unike opplevelsen. Det er en anledning til å feire musikkens kraft til å forene mennesker og skape uforglemmelige minner. Med Ed Sheeran som frontmann i Royal Albert Hall, vil denne konserten uten tvil bli en av de mest minneverdige øyeblikkene i musikkhistorien.