Village Idiot

London teater: Village Idiot

Landsbyboerne har bestemt seg for å sove litt lenger om morgenen, så de bygger en ny høyhastighetsjernbane. Problemet er at den skal gå rett gjennom Barbara Honeybones hus, og hun vil ikke ha noe av det. Barbara sin barnebarn, Peter, jobber for landsbyboerne, og det er hans oppgave å overbevise landsbyen om at det å ha en to-tonns kule som farer gjennom kålpottene vil faktisk være det beste.

Så er det Harry, Barbara sin yngre barnebarn. Han bryr seg ikke så mye om tog, han er bare opptatt av Debbie Mahoney. Men det eneste Barbara hater mer enn landsbyboerne, er Mahoney-familien.

Velkommen til Syresham, South Northamptonshire. Det er ikke helt Cotswolds, ikke helt en av de staselige landsbyene som amerikanere har i filmene, men det har Syresham’s Got Talent, hovedarrangementet på landsbymarkedet. Det vil bli sanger, dans, magi, drag, litt bryting, og Kevin arrangerer en kjøttutlodning (vegetaralternativ: to bokser med Strongbow-cider).

«Village Idiot» er en vågal komedie, der familiestridigheter starter rundt et landsbymarked som byboere også er invitert til.

Forestillingen er avsluttet