Sunset Boulevard

London musical: Sunset Boulevard

Nicole Scherzinger gjør comeback på West End i september, hvor hun spiller den udødelige Norma Desmond i en ny produksjon av Andrew Lloyd Webbers legendariske «Sunset Boulevard,» regissert av Jamie Lloyd.

Denne atmosfæriske musikalen, med en fengslende musikkscore som inkluderer sanger som «With One Look,» «The Perfect Year,» og «As If We Never Said Goodbye,» blir reimagined av den visjonære regissøren Jamie Lloyd for en ny generasjon.

Hjemsøkt av sine minner og drømmer, lengter filmstjernen Norma Desmond (Scherzinger) etter å vende tilbake til det store lerretet. En struggling manusforfatter kan være hennes eneste håp, inntil deres farlige og gripende forhold fører til katastrofale konsekvenser.

Drukket på champagne og cynisme, gransker «Sunset Boulevard» ambisjon og den berusende trangen til berømmelse og tilbedelse.

Vennligst merk: Ms. Scherzinger vil ikke opptre under torsdagsmatineen den 5. oktober og deretter mandag kveldsforestillinger fra den 9. oktober. Rachel Tucker gjesteopptreder som Norma Desmond under torsdagsmatineen den 12. oktober, og alle mandagsforestillinger fra og med 16. oktober.

Forestillingen er dessverre avsluttet

 

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda