Rebecca musikal London

«Rebecca» er en musikal basert på den berømte romanen av Daphne du Maurier. Musikalen har blitt satt opp i London og er en spennende fortelling om intriger, romantikk og mysterier.

Handlingen følger en ung kvinne som forelsker seg i en velstående engelsk aristokrat ved navn Maxim de Winter, og gifter seg med ham. Men når de kommer til Manderley, hans store herregård ved kysten, blir hun konfrontert med skyggene fra hans tidligere kone Rebecca, som døde under mystiske omstendigheter. Den nye fru de Winter blir konfrontert med Rebecca’s dominerende skygge og blir stadig mer usikker på sin plass i Maxim’s liv.

«Rebecca» har en rekke minneverdige sanger, inkludert «I’m an American Woman», «Rebecca Always Rebecca» og «The Happy Hunting Party». Musikalen har også imponerende scenografier og kostymer som gjenspeiler 1930-tallets England.

«Rebecca» er en spennende musikal som appellerer til publikum som elsker mysterier og intriger. Den har blitt en av de mest suksessfulle musikalene i London, og fortsetter å begeistre publikum med sin spennende handling og fengende musikk.

Billetter Rebecca musikal london  >