& Juliet musical London

& Juliet musical London

Hva om Juliets slutt egentlig bare var hennes begynnelse? Hva om hun bestemte seg for å velge sin egen skjebne?

Musikalen er en moderne tolkning av William Shakespeares kjente tragedie Romeo og Julie, og utforsker hva som ville skjedd hvis Julie ikke hadde tatt sitt eget liv, men i stedet hadde forlatt Verona og reist til Paris for å finne seg selv.

I & Juliet forlater Julie Verona med venninnene sine, og hun begynner å utforske verden og oppleve nye ting. Samtidig møter hun en ny karakter, en skribent som hjelper henne med å skrive en alternativ slutt for historien hennes. Musikalen inneholder over 30 av Max Martin’s største pophits, inkludert sanger som «…Baby One More Time», «Since U Been Gone» og «Roar».

& Juliet handler om å finne sin egen vei og identitet, og om å ta kontroll over eget liv. Musikalen utforsker også temaer som kjærlighet, vennskap, frihet og selvrealisering. & Juliet har blitt rost for sitt originale konsept, sin energiske musikk og dans, og for sine dyktige skuespillere og sangere.

& Juliet er den morsomme, ærbødige nye musikalen som beviser når det gjelder kjærlighet, det er alltid et liv etter Romeo …

Musical er avsluttet

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda