A Midsummer Night's Dream

London teater: A Midsummer Night’s Dream

«A Midsummer Night’s Dream» er et av William Shakespeares mest kjente og elskede skuespill, og det er en romantisk komedie som handler om kjærlighet, forveksling og magi. Skuespillet foregår i to forskjellige verdener – Athen og skogen utenfor byen.

Handlingen følger fire unge mennesker som blir forvirret i sine kjærlighetsforhold i skogen, etter å ha blitt forhekset av feen Puck, som blir beordret av kong Oberon til å spre kaos og forvirring blant karakterene. Samtidig prøver en gruppe amatørskuespillere å forberede seg på å opptre for hertugen av Athen på hans bryllupsdag, og de kommer også inn i skogen.

Skuespillet utforsker temaer som kjærlighet, lidenskap, sjalusi og forveksling, og utforsker også ideer om drømmer og illusjoner. Skuespillet inkluderer en rekke kjente karakterer, som den elskovssyke helten Demetrius, den forelskede Hermia, og den komiske og naive karakteren Bottom, som blir gjort om til en esel av Puck.

«A Midsummer Night’s Dream» er en av Shakespeares mest populære skuespill og har blitt framført og tilpasset mange ganger i forskjellige former og stiler. Det er kjent for sin magi og fantasi, sin morsomme og underholdende handling, og sine tidløse temaer om kjærlighet og drømmer.

Forestillingen er avsluttet