Grease The Musical

Musical Mary Poppins London

Mary Poppins er en musikal som handler om en magisk barnepleier ved navn Mary Poppins, som kommer til familien Banks for å hjelpe dem med å takle sine utfordringer og problemer. Musikalen er basert på bøkene av P.L. Travers og den kjente Disney-filmen fra 1964.

Historien tar sted i London på begynnelsen av 1900-tallet, og handler om Banks-familien som består av George og Winifred Banks og deres barn Jane og Michael. De trenger en ny barnepleier, og Mary Poppins dukker opp og tar seg av barna på en magisk og fantasifull måte. Underveis hjelper hun dem å lære verdifulle leksjoner om livet, inkludert verdien av familie og vennskap.

Musikalen inneholder noen av de mest kjente sangene fra filmen, inkludert «Supercalifragilisticexpialidocious», «A Spoonful of Sugar», «Jolly Holiday» og «Chim Chim Cher-ee», i tillegg til flere nye sanger skrevet spesielt for musikalen.

Mary Poppins har blitt rost for sin fantastiske scenografi, musikk og koreografi, og har vært en publikumsfavoritt siden den først hadde premiere i London i 2004.

Adresse: Prince Edward Theatre. 28 Old Compton Street, London, W1D 4HS

Tube stasjon: Tottenham Court Road eller Leicester Square

FORESTILLINGEN ER AVSLUTTET

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda