Mamma Mia! The Party

Musical Mamma Mia! The Party

Hva venter du på? Book bord og oppdag Björn Ulvaeus’  MAMMA MIA! THE PARTY. Føl deg satt tilbake til øya Skopelos for å danse, spise og ha den beste tiden i livet ditt! Når solen går ned, tar du plass på Nikos’ familiedrevne taverna hvor du kan nyte et deilig fire-retters gresk måltid før du danser hele natten på et glitrende ABBA-diskotek.

Legg alle bekymringer bak deg og bli ønsket velkommen som æresgjester av Nikos og hans familie. Gå inn i Skopelos mens du oppdager en varm, romantisk og morsom historie fremført rundt deg.

Mamma Mia! The Party er en musikal som tar publikum med til en gresk taverna hvor man får oppleve en kveld fylt med musikk, dans og god mat. Musikalen er en fortsettelse av den populære musikalen Mamma Mia!, som er basert på musikken til ABBA.

Musikalen Mamma Mia! The Party tar publikum med til Nikos taverna på øya Skopelos i Hellas. Der får man oppleve en kveld med levende musikk, dans og spesiallaget gresk mat mens historien om Nikos og hans familie utfolder seg på scenen.

Musikalen inneholder noen av de mest kjente sangene til ABBA, som «Dancing Queen», «Mamma Mia» og «Waterloo», samt noen nye sanger skrevet spesielt for musikalen. Skuespillerne synger og danser på scenen, og publikum er invitert til å delta i dansen og føle seg som en del av musikkens verden.

Adresse: The O2. Peninsula Square London SE10 0DX
Tube stasjon: North Greenwich

Billetter Musical Mamma Mia! The Party>

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda