The Little Big Things musical

London musical: The Little Big Things

En ekstraordinær sann historie om en vanlig familie.
Når ett øyeblikk forandrer alt, blir Henrys familie delt mellom en fortid de ikke lenger kjenner igjen, og en fremtid de aldri kunne forutse.
Kan mamma og pappa samle hans tre brødre; mens familien begynner en reise for å overvinne det utenkelige?

Basert på den bestselgende selvbiografien av Henry Fraser i Sunday Times, er «The Little Big Things» en ny britisk musikal med en eksplosiv teatralsk popsoundtrack i en verdenspremierproduksjon.

Denne oppløftende og fargerike nye musikalen er en livsbejaende påminnelse om den transformative kraften til familien, og hvordan det noen ganger virkelig er de små tingene som betyr mest.

Henry Fraser, en ivrig idrettsutøver og akademispiller med en rugbyklubb i Premier League, opplevde en livsendrende hendelse i 2009 da han hadde en dykkeulykke. Fra det øyeblikket hadde han et nytt liv å leve som tetraplegiker og nye omstendigheter å akseptere og tilpasse seg. Henrys troskapsbrudd og beslutning om å blomstre mot ødeleggende odds førte til at han rullet ut av sykehuset et helt år tidligere enn forutsagt. I dag er han en vellykket kunstner, inspirerende foredragsholder og bestselgende forfatter.

Denne forestillingen er dessverre avsluttet

 

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda