Kathy and Stella Solve A Murder

London teater: Kathy and Stella Solve A Murder!

Kathy og Stella er bestevenninner som bor i Hull og har en felles lidenskap for true crime. De driver en podcast kalt «Hull’s Least Successful True Crime Podcast», men den har dessverre få lyttere. En dag blir deres favorittforfatter, den berømte krimforfatteren Richard Osman, funnet drept på en tilsynelatende uskyldig litteraturfestival.

Kathy og Stella er fast bestemte på å løse saken og bli de nye true crime-dronningene. De bruker sine detektivferdigheter til å intervjue mistenkte, analysere ledetråder og rekonstruere hendelsesforløpet. Underveis støter de på en rekke komiske utfordringer og må overvinne både interne uenigheter og ytre trusler.

Men Kathy og Stella gir seg ikke. De er modige, nysgjerrige og fulle av humor. Gjennom sin ukuelige optimisme og evne til å se det uvanlige i det vanlige, klarer de til slutt å avsløre den skyldige og bringe rettferdighet til offeret.

«Kathy og Stella løser et mord!» er en morsom og hjertevarm musikal om vennskap, mot og lidenskapen for true crime. Den har fengende sanger, spennende scener og et herlig persongalleri. Musikalen har blitt

Billetter Kathy and Stella Solve A Murder! teater London >