How to Succeed in Business

How to Succeed in Business Without Really Trying

«How to Succeed in Business Without Really Trying» er en musikal som først ble satt opp på Broadway i 1961 og senere ble en suksess også i London. Musikalen handler om en ung mann ved navn J. Pierrepont Finch, som jobber seg opp i forretningsverdenen ved å bruke en bok med tittelen «How to Succeed in Business Without Really Trying».

Handlingen følger Finch som starter som en lavtstående konsulent og jobber seg opp til toppen av bedriften. Han bruker en kombinasjon av intelligens, sjarm og manipulasjon for å imponere sjefen sin og hans kolleger, mens han samtidig navigerer gjennom romantiske forviklinger og rivalisering på arbeidsplassen.

Musikalen har en rekke minneverdige sanger, inkludert «I Believe in You», «Brotherhood of Man» og «Coffee Break». Musikalen har også imponerende koreografi og kostymer som tar publikum tilbake til 1960-tallets forretningsverden.

«How to Succeed in Business Without Really Trying» er en morsom og underholdende musikal som appellerer til publikum som elsker humor og satire. Den har blitt en populær musikal i London og har blitt satt opp flere ganger siden den første produksjonen. Musikalen gir også et interessant innblikk i hvordan forretningsverdenen fungerte på 1960-tallet, og hvordan de samme prinsippene fortsatt kan være relevante i dag.

Forestillingen er avsluttet