Cinderella

London Cinderella In-The-Round ballet

English National Ballet returnerer til Royal Albert Hall for første gang siden 2019, med 14 forestillinger av Cinderella in-the-round, med over 90 dansere, et live orkester, praktfulle scenografier og transformasjonsprosjeksjoner.

» Cinderella In-The-Round» er en musikalsk teaterforestilling som spilles på Royal Albert Hall i London. Stykket er en nyskapende tolkning av det klassiske eventyret «Askepott».

Forestillingen er regissert av Olivier Award-vinneren Andrew Wright, og inkluderer en original musikk av komponisten Alan Menken, kjent for å ha komponert musikk til filmer som «Aladdin», «Skjønnheten og udyret» og «Den lille havfruen».

«Cinderella In-The-Round» forteller historien om Askepott, en ung kvinne som blir undertrykt av sin stefamilie, men som med hjelp fra en magisk fe oppdager sin sanne identitet og finner kjærligheten.

En av de mest bemerkelsesverdige tingene med denne forestillingen er at den spilles «in-the-round», noe som betyr at publikum sitter rundt scenen i stedet for foran den. Dette skaper en intim og engasjerende opplevelse for publikum, og gjør at de føler at de er en del av handlingen.

«Cinderella In-The-Round» er en fantastisk og magisk forestilling som har fått mye ros for sin imponerende produksjonsdesign, sin vakre musikk og sin sterke ensemblebesetning.

Forestillingen er avsluttet