For Black Boys Who Have Considered

London teater: For Black Boys Who Have Considered Suicide When The Hue Gets Too Heavy

Skuespillet «For Black Boys Who Have Considered Suicide When The Hue Gets Too Heavy» er en poetisk fortelling som tar for seg temaer som rasespørsmål, kjønnsidentitet, og mental helse blant svarte menn i USA.

Handlingen følger karakteren «The Boy», en ung svart mann som har vært gjennom traumatiske opplevelser som har ført ham til å tenke på selvmord. Stykket utforsker hans indre liv og tanker, og hvordan han navigerer utfordringene med å være svart og mann i et samfunn preget av rasisme og undertrykkelse.

Stykket er også en hyllest til svarte kunstnere og aktivister, og deres bidrag til kampen for likestilling og rettferdighet. Gjennom poesi, musikk og dans, utforsker stykket både smerten og styrken som kommer med svart mannskap, og viser hvordan kunst kan være en måte å overvinne traumer og finne fellesskap og håp.

«For Black Boys Who Have Considered Suicide When The Hue Gets Too Heavy» er skrevet av Terrell Alvin McCraney, som også skrev manus til filmen «Moonlight». Stykket har blitt rost for sin poetiske og følsomme utforskning av komplekse og viktige temaer, og dets bidrag til å fremme samtaler om mental helse og rasisme i svarte samfunn.

Forestillinger er avsluttet