As You Like It

London teater: As You Like It

«As You Like It» er et av William Shakespeares mest kjente og elskede skuespill, og det handler om kjærlighet, identitet, forsoning og til slutt, lykke. Skuespillet følger Rosalind, datteren til hertugen, som blir forvist fra hoffet og flykter til Arden-skogen sammen med hennes beste venninne Celia og den unge tåren Touchstone.

I skogen møter Rosalind den unge og sjarmerende Orlando, og hun forelsker seg i ham. Men Rosalind skjuler sin identitet ved å kle seg ut som en ung mann ved navn Ganymede, og hun tilbyr seg å hjelpe Orlando i hans kjærlighetsforhold til henne selv. Underveis utforsker skuespillet ideen om kjærlighet og identitet, og inkluderer også en rekke underholdende og fargerike karakterer, som den melankolske Jacques og den gale, men likevel livlige skogsmannen Corin.

«As You Like It» utforsker også temaer som natur, frihet, vennskap og forsoning, og inkluderer en rekke kjente sitater og monologer. Skuespillet ble opprinnelig skrevet og framført på 1600-tallet, og har siden blitt en av Shakespeares mest populære komedier. Shakespeare’s Globe Theatre i London er et autentisk gjenoppbygd elisabetansk teater, og gir publikum en opplevelse av hvordan skuespillene ble framført på den tiden da de ble skrevet.

Billetter As You Like It teater >