BILLETTER Beyoncé konserter London

Pakkene vi tilbyr til Beyoncé konserter 1, 3 og 4. juni 2023 på Tottenham Hotspur Stadium London.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert. Premium  Seat i block 320 med polstrede seter. Adgang til Premium Lounge. Light bite menu mat før konserten. Bar. Adgang til etterfest med liveband.
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Priser fra:
1. juni – 8000,-

3. juni – 9300,-
4. juni – 8000,-

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Beyoncé: Renaissance World Tour konserter

London står i ferd med å bli grepet av Beyoncé-feber når den ikoniske superstjernen gjør seg klar til å innta scenen for en spektakulær konsertopplevelse. Med en utrolig stemme, eksepsjonell danseferdigheter og en imponerende katalog av hits, er Beyoncé uten tvil en av de mest innflytelsesrike og respekterte artistene i musikkbransjen.

Konserten vil finne sted på en av byens mest anerkjente arenaer, og fansen kan forvente seg en kveld fylt med energi, lidenskap og enestående musikalitet. Beyoncé vil ta publikum med på en musikalsk reise gjennom hennes enestående karriere, fra de tidlige Destiny’s Child-dagene til hennes enorme solosuksesser.

Beyoncés scenetilstedeværelse er legendarisk, og hennes liveopptredener er kjent for å være spektakulære og minneverdige. Hun bringer en unik blanding av kunstnerisk dyktighet, sterke budskap og en overveldende tilstedeværelse som fanger hjertene til fansen. Med imponerende koreografier, visuelt imponerende scenografi og en imponerende liste med hits, vil Beyoncé levere en konsertopplevelse som vil etterlate publikum målløse.

Beyoncé er en global ikon som har inspirert millioner med sin musikk og sin stemme. Hennes talent, engasjement for sosiale spørsmål og evne til å uttrykke seg kunstnerisk har gjort henne til et forbilde for mange. Den kommende konserten med Beyoncé i London er en etterlengtet begivenhet for fansen, og de kan forvente seg en kveld fylt med dans, inspirasjon og uforglemmelige musikalske øyeblikk.