See London By Night

Busstur See London By Night

«See London By Night» er en populær turistaktivitet som gir besøkende en unik mulighet til å oppleve Londons ikoniske severdigheter i et helt nytt lys. Turen gir deg muligheten til å utforske byen etter solnedgang og oppdage Londons mest kjente landemerker som er vakkert opplyst om natten.

På denne turen vil du kunne se noen av Londons mest berømte severdigheter, inkludert Big Ben, Houses of Parliament, London Eye, Tower Bridge og Buckingham Palace. Disse ikoniske stedene blir levende med et blendende lysdisplay som skaper en atmosfære av magi og skjønnhet.
Uansett hvilken måte du velger å oppleve «See London By Night» på, er det en opplevelse som vil gi deg et minne for livet. Du kan beundre den blendende arkitekturen, de vakre elveutsiktene og den unike atmosfæren som bare London kan tilby om natten.
Enten du er en turist eller en lokal, er «See London By Night» en flott måte å oppleve byen på en annerledes og magisk måte. Så ta deg tid til å utforske Londons fantastiske severdigheter om natten og la deg bli fascinert av byens lysende skjønnhet.

Sommer: April – september 19:30,20:00, 20:30, 21:15,21:45, 22:15
Vinter: Oktober – mars 19:30, 21:20
Vennligst ta med deg E-billetten din til billettskranken på Green Park busstopp, Piccadilly London, W1J 9BR.

See London By Night er desverre ikke tilgjengelig

 

Sjekk også ut billetter til:
Madame TussaudsLondon EyeLondon buss sightseeingHarry Potter museumTower of LondonSt Paul katedralLondon Dungeon