Strålende beliggenhet ved Tower Bridge og The Docks

Pris fra 1100,- NÅ fra 1050,- pr person inkl. frokost. Prisene varierer noe etter sesong.

Adress: St Katharine’s Way London E1W 1LD. Se beliggenhet på kart.
2 barn bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom med to voksne.
Tower Hotel ligger flott til mellom Themsen og St Katherine’s Dock, ved siden av Tower Bridge.

Tower A Guoman hotell byr på en ideell beliggenhet og en utsøkt restaurant. Restauranten tilbyr moderne retter med en kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart, og har en forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard. Alle hotellrom på Tower har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Frokost inkludert. Enkel- dobbelt- og trippelrom.
Hotellet ligger en kort spasertur fra Tower Hill stasjon, hvor du har tilgang til London sentrum og West End på bare 20 minutter. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Treningssenter på hotellet.
Avstander: 1 minutts gange til Tower Bridge, 10 minutters til Tower Hill undergrunnstasjon, 5 minutters til Tower of London, 17 minutter til Borough Market, et stort og spennende matmarked. 10 minutter til HMS Belfast, 20 minutter til Tate Modern og 15 minutter til The Shard. Hyggelige St. Katharine Docks er rett utenfor døren. 20 minutter til Oxford Street med undergrunnen.

Hva sier kundene om Tower London hotell:

“Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Utsikten er utmerket. Rommene er romslige og rene. Servicen er god. Hvis jeg skal til London igjen, skal jeg bo på dette hotellet på grunn av beliggenheten og utsikten.”

“Rommene er ganske store til å være i London, og de fleste har flott utsikt over enten Themsen og Tower Bridge eller St. Katherine’s Dock. Undergrunn og busser er en fem minutters spasertur unna. Hotellet hadde også gratis Wi-Fi.”

Tripadvisor

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ TOWER HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Trinn 1 av 3

Recent Posts