Strålende beliggenhet ved Tower Bridge og The Docks

Pris fra 1100,- NÅ fra 1050,- pr person inkl. frokost. Prisene varierer noe etter sesong.

Adress: Tower A Guoman hotell, St Katharine’s Way London E1W 1LD. Se beliggenhet på kart.
Tower Hotel ligger flott til mellom Themsen og St Katherine’s Dock, ved siden av Tower Bridge.
Hotellet har på en ideell beliggenhet og en utsøkt restaurant. Restauranten tilbyr moderne retter med en kreativ vri. Baren har et omfattende vinkart, og har en forbløffende utsikt over Tower Bridge og skyskraperen Shard. Alle hotellrom på Tower har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Frokost inkludert. Enkel- dobbelt- og trippelrom.

Hotellet ligger en kort spasertur fra Tower Hill stasjon, hvor du har tilgang til London sentrum og West End på bare 20 minutter. Gratis Wi-Fi over hele hotellet. Treningssenter på hotellet.
1 minutts gange til Tower Bridge, 10 minutters til Tower Hill undergrunnstasjon, 5 minutters til Tower of London, 17 minutter til Borough Market, et stort og spennende matmarked. 10 minutter til HMS Belfast, 20 minutter til Tate Modern og 15 minutter til The Shard. Hyggelige St. Katharine Docks er rett utenfor døren. 20 minutter til Oxford Street med undergrunnen.

Hva sier kundene om Tower London hotell:

«Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Utsikten er utmerket. Rommene er romslige og rene. Servicen er god. Hvis jeg skal til London igjen, skal jeg bo på dette hotellet på grunn av beliggenheten og utsikten.»

4,5

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ TOWER HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Trinn 1 av 3

Cophtorne Tara hotellPark Plaza hotell