Sjarm, komfort og gjestfrihet på Millennium hotell

Pris fra 1250,- NÅ fra 750,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.

Adress: 4-18 Harrington Gardens, London, SW7 4LH. Se beliggenhet på kart.
Beliggende i fasjonable South Kensington. Kort vei til Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace.

Med sin praktiske beliggenhet i Kensington, med tunnelbanestasjonen Gloucester Road rett utenfor døren, vil du oppdage hvor enkelt det er å utforske byen. Millennium Gloucester er et utmerket utgangspunkt.
Hotellet tilbyr elegante og forholdsvis store hotellrom med aircondition. Rommene har moderne innredning med flatskjerm-TV, Internett, skrivebord, minibar og luksuriøse bad med toalettartikler. Frokost inkludert.

I nærheten:
Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace, bare en kort spasertur unna. Du bør også unne deg en tur til Victoria & Albert museum, også bare en kort spasertur fra hotellet. En ettermiddagstur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by. Her kan du avslutte turen med Afternoon Tea midt i parken på The Orangery Restaurant. Til Oxford Street på 20 minutter med undergrunnen.
Hotellet ligger perfekt i forhold til Heathrow Airport. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte fra flyplassen og til Gloucester Road stasjon.

Hva sier kundene om Millennium Gloucester London hotell:

“Meget hyggelig atmosfære på Millenium Gloucester med et innbydende resepsjonsområde. God service i resepsjonen fra vi sjekket inn, med muligheter for oppgradering av rom. Rommet var stort, ikke minst rent, og et stort bad. Ypperlig frokost.”

“Fantastisk hotell med svært hjelpsomt personale. Glimrende beliggenhet for butikker og resturanter. Maten var litt begrenset og drikke var dyrt.”

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ MILLENIUM GLOUCESTER HOTELL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts