SEND EN FORESPØRSEL PÅ FOTBALLREISE FC Barcelona – Paris SG og Hertha Berlin

DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
DD dash MM dash YYYY
Untitled(Påkrevd)

FORESPØRSEL FOTBALLREISER & KAMPBILLETTER

Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. 

Vår priser er nettopriser – ingen ekstra betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og to døgn på hotell.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av reisegaranti fra Kammerkollegiet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien.

Ønsker du å utvide turen med flere døgn, skriv dette i merknadsfeltet eller velg ankomst og avreisedag i skjemaet. Vi anbefaler ved helgekamp å bestille hotell til mandag formiddag da kamper kan flyttes fra lørdag til søndag ettermiddag på ganske kort varsel.

Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere hotell hvis ønskelig.

Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene.
Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.