Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram
Londontown.no  

    Hjem > Opplevelser i London gratis

 

Royal National hotell, ett barn bor gratis President London Hotell

  38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG (Vis på kart )
 

 

Gratis opplevelser i London. Bo på Royal National hotell på familierom.

	 Opplev i storbyfavoritten London - helt uten å betale. Museer du bør se: Grant Museum of Zoology

 British Museum

Science Museum

Diana, Princess of Wales Memorial Playground

President hotell London

President hotell London


President hotell London

Museer du bør se:
Grant Museum of Zoology
Dette lille museet fungerer som et studiesenter for zoologistudenter ved University College London, men er også åpent for offentligheten. Her finner du alskens rare ting å se på, noe som gjør museet spennende for barn. Museet er også kjent for å vise gamle filmer hvor dyr eller monster har hovedrollene, og da gjerne med vin-servering til.
Adr: 21 University Stree


British Museum
Dette museet er så kjent at man uten problemer kunne betalt inngangsbillett. Så se på det som en bonus at det er helt gratis. Få med deg Elgin Marbles som opprinnelig stod i Athens Pantheon. Beregn en dag til dette museet, her finner du kunst og skatter fra nesten alle kjente sivilisasjoner på jorden.
Adr: Great Russelll Street


Tate Modern
Tate Modern er ikke gammelt, men har på sine vel 10 år allerede rukket å etablere seg som et av verdens beste museer for moderne kunst. Museet ligger i det som en gang var kraftstasjonen Bankside Power Station, designet av Sir Giles Gilbert Scott. Her ser du moderne kunst fra 1900 og utover til i dag.
Adr: Bankside

For barn:
Natural History Museum
Hit drar du for å se på de kjente dinosaur-utstillingene - som er gipsmodeller av sine levende brødre. Men museet har også mer å by på enn utdødde dyr. Her finner du blant annet et mineral-galleri, en modell av en blåhval i full størrelse og en hel fløy der du kan lære om geologi.
Adr: Cromwell Road

Science Museum
Mange tenker kanskje at dette museet dedikert til vitenskap er beregnet bare på barn, men selv om museet absolutt er svært barne- og familieorientert, finnes det nok av ting å se på for voksne også. Making the Modern World-galleriet har en imponerende samling dingser og deler, som for eksempel Apollo 10, Stephenson's Rocket, Crick og Watsons modell av DNA og Charles Babbages motor.
Adr: Exhibition Road

Diana, Princess of Wales Memorial Playground
Diana, Princess of Wales’ Memorial Playground lekeplassen er kanskje den beste utendørslekeplassen i hele London, og barnas soleklare favoritt i parken Kensington Gardens. Her finner du et gigantisk sjørøverskip som ligger trygt plassert på en egen strand, et tepee-telt område og en tretopphus-landsby med taustiger, sklier og hemmelige gangveier.
Mange av attraksjonene på lekeplassen er designet for å være brukervennlige for barn med ulike handicap og som sitter i rullestol. Voksne slipper bare inn i følge med barn. Kafeen ved lekeplassen har en fantastisk barnemeny og serverer Londons beste soft-is.
Adr: Kensington Gardens


Andre gode tips:
1. Kjøp Travelcard når du skal reise med tuben, dette gjør det billigere å reise rundt i London, og ikke minst lett (kryss av i bestillingsskjemaet).

2. Stikk innom Primark, her kjøpte vi tro kopier av Gucci sko, og hvem vil vel ikke gå ut på byen med slike godsaker på bena?

3. Kjøp snacks og drikke på et lokalt supermarket, og kos deg på rommet på kvelden.

4. Ta toget til Bicester village - ta Chiltern Railways fra Marylebone Station. Dette er en imponerende designer outlet village med sinnssyke priser. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne den med outlet villagene som er i USA, da. Men, jeg finner i alle fall kjempemye der til en billig penge. For eksempel så kjøpte vi dunjakke, riggfrakk, tynn vindstopperjakke, superundertøy på H&H butikken der, og betalte til sammen rundt 1000 kr!!!

5. Et meget godt tips er å ta kanalbåten fra Little Venice (som ligger like bak Paddinton St) og som ender midt i Camden sentrum. En tur som tar 45 minutter og går forbi London Zoo. Kanalbåten stopper ved slusa i Camden. Der kan du gå i land og ta deg en bedre lucnh og en duggfrisk pint på uteserveringa på puben Lock 17.


Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russelll Square undergrunnstasjon, British Museum, Covent Garden og Oxford Street.

Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i forbindelse med hotellet.
Oppbevaringsbokser kan leies i resepsjonen.
Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter.
Kontinental frokost er inkludert.
Et unikt og livlig hotell som brukes av mange skoleklasser og grupper. Dette er Londons største hotell med 1630 rom, men er allikevel veldig effektivt.
Familierom: ved to voksne, bor et barn gratis og barn nr 2 får 50% rabatt.
Trippelrom: Ved to voksne og et barn under 16 år rabatt på 100 kr pr døgn for barnet Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.

Fullt program for en London weekend som kan skrives ut

  Bestill hotell

Hva ligger i nærheten av Royal National

 • 10 min gange til British Museum
 • 15 min gange til Oxford Street
 • 15 min gange til Covent Garden
 • 15 min gange til West End
 • 10 min med Tube til Picadilly Circus
 • Flere restauranter og pubber
 • Direkte til Heathrow med Tube

Priser Royal National hotell

Pris fra 415,- pr person pr døgn. Alle kostnader inkl. engelsk skatt og betalingsavgifter.
I prisen inngår også frokost


Fasiliteter på Royal National hotell

 • Kontinental frokost
 • Hårtørrer
 • Privat safe
 • Te/kaffetrakter
 • Pub
 • Kinsesisk restaurant
 • Indisk restaurant med bufet
 • badstue, treningssenter

SEND FORESPØRSEL PÅ ROYAL NATIONAL HOTELL

Navn:    
Telefon:
Epost:  
Ankomst: Velg dato  
Hjemreise: Velg dato  
Antall personer
 Antall rom

Bestill også musicals eller teater
Antall Dato Velg dato

Merknader, alder eventuelle barn:
     

TILLEGGSPRODUKTER (kryss av)
     
Skrive inn sikkerhetskoden  
Vennligst skriv inn bokstavene

 

Har du problemer med forespørselskjema, kontakt oss gjerne på impact@atslondon.com