Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Chelsea - Watford

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 21-10-2017

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Pakkereise Chelsea - Watford

Chelsea historie.
Blues opplevde sin første store suksess etter at de utnevnte Ted Drake, tidligere angrepsspiller på Arsenal og det engelske landslaget, som manager i 1952. Han avskaffet det gamle klubbemblemet, som framstillte en pensjonist fra Chelsea, gjenoppbygget laget og innførte nye planer for trening og utvikling av ungdomsspillere. Dette førte til at Chelsea vant sin første serietittel i 1954-1955.

Pakkereise Chelsea - Watford på Stamford Bridge i London. Bli med oss på våre pakkereiser til Arsenal med fotballbilletter og hotell til markedets beste priser.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?