Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Arsenal - Doncaster Rovers

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 20-09-2017

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Fotballbilletter til kampen Arsenal - Doncaster Rovers


Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Arsenal historie.
George Allison trakk seg fra stillingen som manager i 1947 for å la den tidligere spilleren Tom Whittaker overta. Whittaker hadde spilt for Arsenal fra 1919 til 1925 og var manager fra 1947 til 1956. Han hadde vært trener under både Chapman og Allison, og førte laget til ytterlige to titler og nok en seier i FA-cupen. Han døde av hjerteinfarkt i 1956, 58 år gammel. JackCrayston, George Swindin og Billy Wright var de tre neste managerene, men ingen av dem oppnådde suksess for Arsenal mellom 1956 og 1966.
Vi håper du blir med oss til London for å se kampen Arsenal - Everton. Vi kan tilby deg både pakkereiser med billett og hotell, eller bare billetter til denne kampen.

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?